O NAS

Smo majhno družinsko podjetje, katero deluje že od leta 1990, ko smo se odločili, odpreti manjšo trgovino z mešanim blagom. Sedem let kasneje se je zaradi povpraševanja ter potrebe dogradil bistro, leta 2005 pa smo dogradili prostor za sprejem zaključenih skupin.
Ker pa hočemo ponuditi svojim gostom le najboljše, smo tudi uredili ribnik, ter ribiško brunarico, katera v neokrnjeni naravi sprejema in razvaja goste v toplih mesecih..

Nahajamo se v srcu Slovenskih goric, na tromeji med občinami Cerkvenjak, Sveti Andraž v Slovenskih goricah in Sveti Jurij ob Ščavnici.

Smo pravi kraj za ljudi, kateri želijo; zabave, športa, dobre hrane, sprostitve in še kaj.

Gostilna

V naši gostilni se lahko okrepčate z alkoholnimi ter brezalkoholnimi pijačami, v poletnih mesecih pa se lahko tudi osvežite s sladoledi.


Trgovina

v naši trgovini vam lahko ponudimo: - Prehrambene artikle - pijačo - Galentarijske artikle - Belo tehniko …


Zaključene družbe

Sprejemamo zaključene družbe do 100 oseb. Pomagamo vam lahko pri svetovanju glasbe, aranžiranja, ter vsega ostalega tako, da vam bo praznovanje pri nas ostalo v nepozabnem spominu. Dvorana je klimatizirana !


Pikniki

Pri nas vam lahko v toplih mesecih pripravimo vse za nepozabni piknik v naravi tik ob ribniku, travniku ter gozdu. Prostora na veliki terasi je za cca. 60 oseb Ob vnaprejšnjem dogovoru je možnost zakupa prostora.


Postajališče za avtodome

Tik ob avtocesti na izvozu Cerkvenjak, je postavljeno postajališče za avtodome, katero sprejme istočasno do 6 avtodomov.


NOVICE