GALERIJA


6. turnir v odbojki in nogometu na mivki 2014

Letos smo zadnji vikend meseca Julija (28. in 29.6.) organizirali že tradicionalno 6. turnir v odbojki in nogometu na mivki. V vsaki disciplini je bilo prostora za 21 ekip, kateri je se kot vsako leto do sedaj hitro zapolnil. V ženskem delu turnirja pa so5. turnir v odbojki in nogometu na mivki 2013

Že peto leto zapored smo organizirali turnir v odbojki ter nogmetu na mivki, kateri je potekal kot vedno prvi vikend v juliju (6. in 7.7.). V vsaki disciplini je bilo prostora za 21 ekip, kateri je se kot vsako leto do sedaj hitro zapolnil.


18. miklavževanje 2012

Leta 2012 tudi nismo pozabili na naše najmanjše, in smo jim tako pripravili že 18. miklavževanje, katero se je odvijalo v naši gostilni. To leto so otroci miklavža priklicali skupaj s gledališko skupino iz osnovne šole Križevci.


4. turnir v odbojki in nogometu na mivki 2012

Letos smo 7.7. ter 8.7. organizirali turnir v odbojki ter nogmetu na mivki, kateri je potekal v zares sončnem vremenu. V vsaki disciplini je bilo prostora za 21 ekip, kateri je se hitro zapomnil. V ženskem delu turnirja pa so nastopile 3 povabljene ekipe.


17. miklavževanje 2011

Kot že vrsto let zapored smo tudi leta 2011 za najmlajše pripravili obisk miklavža, kateri je pridnim otrokom razdelil darila. pred samim prihodom miklvaža so si otorci lahko pogledali lutkovno predstavo lutkovnega gledališča Pika iz Lenarta.


3. turnir v odbojki in nogometu na mivki 2011

Že 3. leto zapored smo organizirali rekreacijski turnir v odobjki na mivki, katerega se je udeležilo 16 ekip. zaradi velikega zanimanja po nogometu na mivki, smo tudi pripravili igrišče za ta šport, na katerega se je prijavilo 22 ekip.


16. miklavževanje 2010

na že 16. miklavževanje smo zraven miklavža povabili tudi zabavljača za otroke Spidija, kateri je s sabo pripeljal tudi mlade talentirane pevke, tako da so otroci lahko peli, plesali ter se smejali šalam spidijam.


2. turnir v odbojki na mivki 2010

2. turnir v odbojki na mivki, smo v Trgovini - gostinstvu Ploj, organizirali drugi vikend v mesecu juniju. prijavilo se je 18 ekip v članskem tekmovanju ter 4 ženske ekipe.


NOVICE